Наемен офис
Офис на връщане

Нашите оферти директно във Вашата ел. поща

Бъдете постоянно информирани за най-новите оферти и промоции. Въведете Вашия е-майл адрес в полето.

Ван наеми

product_space_budget_van_2.jpg

Наем на ван?

Наемът на ван от Budget Рент а Кар може да бъде лесен и удобен. Различните размери и модели ще отговорят на Вашите нужди.

Виж повече
BG-BG-Brand-space-autumn-bg.gif
Worry-Free Rental

THE BUDGET WORRY-FREE PROMISE

We've taken countless safety measures to make the experience safe for everyone.

Продължете

Ще получите повече за вашите пари

reason_space_plane.gif

Budget партньори

Budget има много международни партньори, предлагащи програми за получаване на бонус мили или точки при наемане на автомобил в 128 държави по света.

Научете повече
reason_advices.jpg

Полезни съвети

Приемете нашите полезни съвети относно наема на автомобил и застраховките, които бихте искали да приемете на място.

Научете повече
reason_gps.jpg

GPS от Budget

Най-бързия път до мястото, което търсите. Сега е повече от лесно с GPS от Budget.

Научете повече
mobile_website_171x120_b.jpg

Мобилен уебсайт

Резервирайте бързо и лесно от Вашия мобилен телефон докато пътувате. Резервирайте с пълна свобода от всяка точка на света на www.budget.bg

Научете повече

Полезна информация

Budget коли-под-наем България

Вие ще може да намерите Budget коли под наем в над 950 града и летищни офиси в повече от 59 държави. От малки офиси в центъра на града до нашумели туристически дестинации. Вие ще може да откриете Вашата кола под наем на достъпни цени за всеки. Услугите на Budget коли под наем са добре известни по цял свят. Нови автомобили на достъпни цени.

 

Вашия автомобил под наем

Автомобилите на Budget България са разделени в няколко основни групи в зависимист големината на купето, размера на двигателя, вида скоростна кутия и броя на хората които автомобила побира. Всички автомобили преминават проверка за техническото състояние преди всеки наем. Всички допълнителни услуги като детско столче, GPS, вериги за сняг трябва задължително да бъдат посочени, когато правите Вашата резервация.

 

Най-добрата цена за наем на кола

Budget съчетава силата на световно известна компания за наем на автомобили и опит датиращ от далечната 1958 г. През цялото това врме Budget е синоним на нови и сигурни автомобили на добра цена с високо качество на предлаганите услуги. Нашето обещание е „просто по-добра цена за наем на автомобил”! Budget предлага промоционални цени и отстъпки по цял свят.

 

Оперативен лизинг от Budget

Budget Рент а Кар е една от най-известните компании предлагащи услугата Оперативен лизин. При този вид лизинг Вие сами конфигурирате автомобила, който желаете. Вие определяте сами срока на договора. Вие заплащате равни месечни вноски до края на договора, а ние се грижим за сервиза на Вашия автомобил. Планирайте разходите за Вашия автопарк без притеснения!

Прочети повече