Редовни клиенти на Budget коли България

Наемете бързо и лесно чрез нашата услуга Fastbreak

Няма по-лесен начин за наемане на автомобил! Само предоставяте Вашия RpidRez Number (BCN) когато правите резервация. Когато стигнете до Fastbreak офис на Budget ще получите предимство в обслужването.Ние имаме Вашите данни в нашата система за резервации и отпада необходимостта от документи за попълване, което означава, много по-бързо oбcлужванe.

Избирането на услугата Fastbreak е безплатно. Просто прегледайте нашия Глобален Мастър Договор за наем и попълнете международния формуляр. След успешното попълване на формуляра ще получите Вашия RapidRez Number (BCN), който ще Ви позволи да ползвате услугата Fastbreak незабавно.

Това вече е бързо! Защо чакате? Безплатно е! Присъединете се към Fastbreak днес и бъдете по-бърз.Граждани на САЩ – моля използвайте страницата www.budget.com и попълнете формуляра Fastbreak он лайн за съответния регион. Клиенти от други страни също могат да използват Budget.com. Това онлайн регистриране за програмата Fastbreak е САМО за жители на Европа, Африка и Средния изток.

* Fastbreak се предлага както на всички международни летища по света, където Budget има офиси, така и в някои градски бюра .
Fastbreak