Наемен офис
Офис на връщане

Наем на кола от летище Варна


Тук ще намерите допълнителна информация за летище Варна и за възможността да наемете автомобил под наем от Budget rent a car.
Град Варна се намира в Североизточна България и е разположен на бреговете на Черно море. Варна често е наричана „морска столица” и е третия по големина град в България.
Летище Варна се намира на 7 км западно от града и то е едно от трите международни летища, които работят целогодишно. Дейността на летището се характеризира със силен летен сезон заради туризма и слаб трафик на туристи през зимата. Летището осигурява връзка до над 100 направлени в над 35 държави.Офиса на Budget на летище Варна


Като на всяко друго летище, компаниите за автомобили под наем са разположени в залата за пристигащи. Там може да окриете офиса на Budget rent a car. Вие може да наемете автомобил от Budget и да преоткриете много забележителности в град Варна както и много на брой прекрасни места, плажове по Българското черноморие. Ако пък желате да прекарате образувателен ден, Варна ще зздоволи Вашите изисквания с много на брой музеи и архитектурни забележителности.
Ние предлагаме голямо разнообрание от автомобили под наем, които лесно могат да поберът пет-членно семейство или удобен ван за до девет човека.Budget коли под наем летище Варна
зала за пристигащи
9000 Варна

Тел: +359 899 700 005
E-mail: var@budget.bg